Baba matató - Dínók

Ez a pihe-puha leporelló kifejezetten a legkisebb korosztálynak készült. Abban a korban amikor még csak a hasukon fekszenek, vagy a baba ülésben "ülnek" , már akkor érdeklődve fürkészik a világot. 

Ezt a színes puha matatót akár a kiságyba, akár az ölébe terítve, indulhat is a felfedezés! 

Sok apró részlet várja a kíváncsi ujjacskákat. Gyöngyök, karikák, szalagok, zsinórok, csörgő - zörgő alkatrészek igyekeznek felkelteni a baba érdeklődését. Utazáshoz is ideális, kis helyen elfér és még párnaként is használható. ;)

A lapozgatható fa, minden oldala zörgő hangot ad, a benne található anyagnak köszönhetően. Sok színes gyöngyöt és levelet is varrtam rá, sőt még egy csiga is mosolyog a fa tövében. A fán egy madárka is él, amelyik ide-oda repülhet a zsinór segítségével. 

A középső részen egy gomb csapda van, amiben egy napocska és egy alma esett fogságba. A kis ujjak tologathatják ugyan, de ki venni nem tudják a két rétegű háló alól. 

A harmadik részen, egy pihe-puha felhő, csörgővel a hasában vidítja fel a kis látogatót. A felhő alatt zsinóron karikák vannak felfűzve, mint a vízcseppek ha esik az eső... 

A leporellót körben színes szalagok díszítik, az oldalán két nagy gomb segítségével záródik. A mérete: 19 x60 cm (szalagok nélkül). Az alkatrészek többszörösen vannak varrva, a biztonságos használat érdekében!

17 900 Ft