Bemutatkozom

Klára vagyok, köszöntelek a boltomban!

Az életemet végig kísérte a varrás. Több mint harminc éve varrok foglalkozásszerűen és kikapcsolódásból egyaránt. Ez egy életre szóló szerelem. Úgy gondolom mindent amire szükségem lehet, vagy amiben kedvem telhet meg is lehet varrni. Amíg a gyerekek kicsik voltak is folyton varrtam, persze inkább saját célra, ruhákat, jelmezeket, adventi naptárakat és még sorolhatnám.. Sok szép emlék kötődik ahhoz a korszakhoz.

Mostanra a gyerekek már felnőttek, egyre kevesebb időt töltenek velem, hisz várja őket a felnőtté válás rögös útja. Ma már három, majdnem felnőtt gyermekem van, így sokkal több szabadidőm is egyben, hogy kedvemre alkothassak. Elérkezettnek láttam az időt, hogy megmérettessek, és megvalósítsam az álmom amire titkon, talán egész életemben készültem.

A Babóca elnevezés adta magát, "szavamjárása" lett az évek alatt, hisz "megőrülök" a gyerekekért. Elolvadok, ha rám mosolyog egy gyermek, az enyém, de akár egy idegen is az utcán. Ezért is a fő irány a babák és kis gyermekek.

Szeretnék olyan termékeket gyártani amiket az én gyerekeimnek is szívesen odaadtam volna, de akkoriban nem tudtam minden álmomat megvalósítani ,idő hiány miatt. Most szeretnék hasonló időhiánnyal küzdő anyukáknak megoldást kínálni, saját ötleteik megvalósítására.

Nagy örömöm telik az alkotásban, motivál, feltölt, kikapcsol. Mindig találtam megvalósításra váró ötletet és általában alkalom is nyílt rá, hogy szeretteimnek kedveskedjek valamivel.

Most szeretném ezt másokkal is megosztani ,hátha másoknak is örömet szerezhetek. Minden darab nagy odafigyeléssel, szeretettel készült és célja az örömszerzés, talán Neked... :)

Lehetőség és igény szerint egyedi kívánságokat is szívesen teljesítek. Írj bátran belső üzenetben! A boltomban többféle termékkel várlak, amelyek mind személyre szabhatóak is lehetnek.

Még nagyon sok ötletem van ami megvalósításra vár, igyekszem többféle területet is körül járni. Addig is nézz körül ha kedvet kaptál :)

Köszönöm az érdeklődést, legyen szép napod!

"Nagyon gyorsan megkaptam a rendelést. Az adventi naptar minősége kifogastalan. Minden filc disz egytől egyig gyönyörű minőségi anyagból készült. Rendkívül kidolgozott. Megérte az árát. Köszönöm."

"Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Minőségi darab. Szerintem, nem kis örömöt fog okozni. Korrekt eladó és gyors. Nagyon köszönöm. Csak így tovább :-) "

"Meseszép termék. Pontos, gyors. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Gyönyörű, nagyon gondos kivitelezésű könyveket kaptam. Ajánlom szeretettel az alkotót. Köszönöm szépen.

Két matató táblát vásároltam, egyet saját részre, egyet ajándékba. Ötletes és a gyönyörűen kivitelezett játékokat kaptam! Minden rendben ment. :)

Nagyon szép, minőségi termék. Ígényes kivitelezés gondos ,elegáns csomagolás. csak ajánlani tudom .Köszönjük szépen biztos örülni fognak neki.