Matatókönyvek

A készségek fejlesztése már nagyon kicsi korban ajánlatos és hasznos tevékenység. Ezek a textil könyvek ezt hivatottak elősegíteni, természetesen figyelem felkeltő és játékos módon.
A cél elsősorban gyermekünk mentális egészségének fejlődése, amit legegyszerűbben a játékkal erősíthetünk . A különböző foglalkoztató oldalak, mind mind más területeket mozgatnak meg. A szem- kéz koordináció, a finommotorikus mozgás, a felismerés, a gondolkodási-elemző képességeket, a probléma megoldást, és még sorolhatnánk... 
A gyermek szabadjára engedheti fantáziáját és a legváltozatosabb történeteket szőheti köré. Az alapok rendelkezésre állnak de a saját játékmenetét Ő fogja meghatározni, szórakozásra invitálva, messze a telefontól és a tévétől.
A könyvecskék több korosztályt céloznak meg, de minden korosztály megtalálhatja a számára is érdekes lehetőséget, amit a könyvek nyújtani tudnak.
Meleg szívvel ajánlom hasznos időtöltésre, játékra, estleg egy séta alkalmával a természetben eltöltött idő kihasználására. De figyelemelterelésre is kiválóan alkalmas, egy hosszabb utazáson, esetleg  ha várakoznunk kellene valahol, ami a csöppségek türelmét igencsak igénybe veheti.
Az alkatrészek többszörösen vannak varrva, a biztonságos használat érdekében. Pihe-puha lapjai könnyen kezelhetővé teszik az apró kezek számára. 
A könyvek pamutvászonból, dekorfilc, rávasalható közbélés, vatelin, szalagok, különböző zsinórok, gombok, gyöngyök, patent, tépőzár hozzáadásával készülnek.