Ha március 20-ig megrendeled  a kosarakat, azt húsvétig még postázom! 

A kosár hátoldalán egy név is elfér, ami jobban személyre szabja. Az ár magában foglal egy név hímzést is

1. Húsvéti kis nyuszis kosár, rózsaszín

Egy nyuszi pofival és nyuszi fülekkel ellátott kosár. Mérete: 25X17,5X8cm (a füle hegyétől a kosár aljáig). A kosár vetexel megerősített, vatelinnel és steppelt béléssel bélelt. A szemei gombok, az orra filc a szája, bajusza varrott.

3490 Ft

2.Húsvéti nagy nyuszis kosár-kék mintás

A kosár mérete: 37X27X12cm (a füle hegyétől a kosár aljáig). A kosár vetexel megerősített, vatelinnel és steppelt béléssel bélelt. A szemei gombok, az orra filc a szája, bajusza varrott.

4490 Ft

3.Húsvéti kis nyuszis kosár-piros

A kosár mérete: 25X17,5X8cm (a füle hegyétől a kosár aljáig). A kosár vetexel megerősített, vatelinnel és steppelt béléssel bélelt. A kosár kapott ugyan nyuszi füleket, de fül nélkül is kérhető. 

3490 Ft

4. Húsvéti közepes nyuszis kosár - kockás

A kosár mérete: 33X22X8cm (a füle hegyétől a kosár aljáig). A kosár vetexel megerősített, vatelinnel és steppelt béléssel bélelt. A kosár kapott ugyan nyuszi füleket, de anélkül is kérhető.

3990 Ft

5. Húsvéti csibés zsák

A zsák mérete: 27X24cm (a legszélesebb és leghosszabb részen). A zsák bélelt és egy szatén szalag van a zsinórházban. A szemei gombok, az csőre filc. A csibe szárnyai zörögnek, a lábai pedig vékony vatelinnel vannak töltve.

2990 Ft

6. Húsvéti nyuszis zsák kicsi, narancssárga fül

A zsák mérete: 30X18,5 cm (a füle hegyétől a zsák aljáig). A zsák bélelt és egy szatén szalag van a zsinórházban. A szemei gombok, az orra filc a szája varrott.

2990 Ft

7. Húsvéti nyuszis zsák, kék pöttyös

A zsák mérete: 35X19cm (a füle hegyétől a zsák aljáig). A zsák bélelt és egy szatén szalag van a zsinórházban. A szemei gombok, az orra filc a szája varrott. 

3490 Ft


8.Húsvéti nyuszis zsák

A zsák mérete: 30X14cm (a füle hegyétől a zsák aljáig). A zsák bélelt és egy szatén szalag van a hátoldalára erősítve. Ez a zsák a legkisebb az űrtartalmát illetőleg.

1990 Ft 

Azért hoztam ilyen korán a nyuszis kosarakat-zsákokat, mert az idén kizárólag megrendelésre gyártok belőlük. Ez a kiskosár egyébként a Húsvét elteltével is használatban maradhat. Nagy hasznát vehetik a gyermekek például a játékok, az uzsonna szállításában , esetleg egy séta vagy utazás alkalmával is. 

 Ha te is szeretnél egyet, kérlek időben jelezd, hogy még legyen rá kapacitás! Sajnálnám ha azért kellene valakinek nemet mondani mert már nem maradt rá idő!

Rendelés menete:

Válaszd ki melyik terméket szeretnéd megvásárolni és írd meg üzenetben. Az egyedi igényeidet is add meg (milyen név kerüljön a kosárra, szín, nyuszi pofival vagy nélkül stb.) Add meg elérhetőségeidet, hogy az esetleges részleteket megbeszéljük. Válaszd ki a szállítás módját. A megadott adatok alapján írunk egy emailt, amibe megadjuk pontosan mekkora összeget kell elutalnod számunkra. Mivel egyedi termékeket készítünk nincs utánvétel. 

Kapcsolat:

További elérhetőségek itt!

Nézz körül a weboldalamon, hátha találsz még valami érdekeset 😊