Időjárás- matató táska - RENDELHETŐ!

Nincs raktáron Rendelhető!

Most jöjjön egy táska amelyik az időjárást mutatja be gyermekünknek.
Az előnye a táblával szemben, hogy egy könnyen hordozható formában teszi mindezt.
A időjárás bemutatásához szükséges elemek elevenednek meg és minden praktikusan egy helyen. A táska merevített . Az alkatrészek zsebekben kaptak helyet. Megnevezhetik, az évszakokat amiket külön táblácskák jelölnek, és kedvükre válogathatnak az időjárás elemekben. A hőmérséklet is nyomon követhető egy hőmérő segítségével, de még az érzéseinket is bemutathatjuk az adott idővel kapcsolatban: pl.nyár van, forróság aminek nagyon örülünk mert mehetünk a strandra.
A táska kiváló lehetőséget ad az időjárással kapcsolatos jellegzetességeinek begyakorlására és a szabad idő kellemes eltöltésére is egyaránt. Ajándéknak is meleg szívvel ajánlom bármelyik nemnek.
A táska mérete kinyitva: 37X52 cm +17db alkatrész, amelyek tépőzárral vannak ellátva. A képen látható név csak illusztráció, az ár tartalmaz egy név hímzést is :) A név megadását kérlek belső üzenetben tedd meg!

Egyedi igény szerint, felár ellenében, más alkatrészeket is készíthetek még hozzá. Ha bármilyen kérésed lenne, keress bátran belső üzenetben! 

20 900 Ft