Matató könyv - Konyha

Az étkezés a témája a legújabb matató könyveimnek.

A kerttől az asztalig vezet, először leszüreteljük, majd elpakoljuk, aztán megfőzzük, végül megesszük a sok finomságot, amit a kertben megtermelünk.

Nem titkolt szándék, megkedveltetni a gyermekekkel a sok finom zöldséget.

De lássuk is, hogy épül fel ez a folyamat.

1. oldalon egy veteményes kert fogadja az ide látogatót. Öt ágyásban, többféle zöldség is helyet kapott. Innen első lépésként betakarítjuk a megtermelt növényeket, amit a könyv következő oldalán, a konyha- szekrénybe be is tudunk pakolni.

2 -3 oldal szorosan kapcsolódik egymáshoz. Itt található a szekrény ami 2 gombbal záródik, ide rakodunk be a kertből és itt található még egy két olyan alapanyag amire a főzés során szükségünk lehet. Például: olaj, tej, csirke hús, tészta. A 3. oldalon látható a tűzhely, amire fazekat és serpenyőt is tehetünk, attól függően, hogy mit szeretnénk főzni. :)) A tűzhely fölött egy polcon még só és bors szóró is segíti a sütést, főzést.

4. oldalon pedig egy terített asztal várja az éhes látogatót, ahol a tányér mögött egy zsebben, különböző szendvics alapanyagok találhatóak, hogy ízletes reggelit vagy vacsorát készíthessünk. Az alapanyagok: egy vajas kenyér, egy szelet sajt, felvágott, bacon szalonna, kecsap-mustár, egy saláta levél, egy szelet uborka, paradicsom és hagymakarika. De a megfőzött ebédet is feltálalhatjuk a tányérra.

A könyv mérete: 22X22 cm és 4 fejlesztő oldalt tartalmaz.

Minden alkatrészt többszörösen átvarrtam, a biztonságos használat érdekében.

Egyedi megrendelésnél te alakíthatod, hány oldal és pontosan mi kerüljön egy könyvbe.

Igény esetén felár ellenében, további alkatrészeket is kérhetsz.

Szívesen vállalok egyedi megrendeléseket, keress belső üzenetben!

Ha megtetszett, vagy kérdésed van, keress bátran! :)


18 000 Ft