Csendes könyv - Szamóca a maci lány

Nincs raktáron Rendelhető!

Ezt a könyvet 6-12 hónapos korra ajánlom.

A könyv mérete 15x15 cm és 8 pihe-puha fejlesztő oldalt tartalmaz.

Az első oldalon egy pár cseresznye található, amit ide-oda át húzhatunk.

Ezt az oldalt egy katica foglalja el, kicsi katicákkal a szárnya alatt. A katica lábain egy- egy gyöngyszem is található, a szárnya alá bekukkantva pedig több kisebb színes katicát is találunk.

Ezen az oldalon egy maci próbál meg elbújni előlünk, kukucsosat játszva. A maci mancsai eltakarhatják a szemeit, de le is tudja ereszteni karját.

A negyedik oldalon egy alma látható, amelyből egy huncut kukac kandikál ki. Ennek a kukacnak a teste gumiszalagot rejt, de megszökni nem fog tudni.

Az ötödik oldalon autózhatunk egyet a napsütésben, pillangók társaságában. Ha elromlana útközben, a motorháztetőt felhajtva, a gomboknak köszönhetően, meg is szerelheti, újdonsült tulajdonosa.

Ezen az oldalon csiga pihen. A háza elemei a tépőzár segítségével szétszedhető. A nyakában kis csengő csilingel.

Ezen az oldalon együtt játszhatunk egy cicával. A piros gombolyag ide-oda gurul a lábai között, amit a szemeivel is tud követni. A cicánk a farkát pedig a kedvétől függően mozgatni is tudja.

Az utolsó oldalt egy borsó palánta indái futják körbe, amin sok-sok levél és egy pár borsó hüvely is kapaszkodik. Az egyik már megérett és a nagy borsószemektől ki is pattant. A másik viszont még érettlen és csak kitapintani tudjuk a benne fejlődő szemeket. 

A borítón egy kedves maci lány ücsörög virágok és egy pillangó társaságában, a hátoldalt pedig színes szalag és farkasfog díszíti. A borító belső oldalain geometriai minták tornáztatják meg a kíváncsi tekinteteket.

 

32 000 Ft