Csendes könyv - Koala Kázmér

Nincs raktáron Rendelhető!

Ezt a könyvet 6-12 hónapos korra ajánlom.

A könyv mérete 15x15 cm és 8 pihe-puha fejlesztő oldalt tartalmaz.

Az első oldalon egy csiga pihen. A háza elemei a tépőzárnak köszönhetően szétszedhetőek. A nyakában kis csengő csilingel.

A második oldalon helikopter várja a felszállást. Kinyílik az ajtó, és már bent is a következő utas. A rotor és a farok propeller indulásra készen pöröghet, de ha javítást igényelne, le is szerelhető...

A harmadik oldalon a színeké a főszerep. Piramist formáznak a színes elemek, tépőzár segíti az elrendezésüket....

A negyedik oldalon kedvünkre építhetünk. Egy nagy rakás építő elem várja az építeni vágyókat. Kocka, téglatest, háromszögű kockák, mind-mind tépőzárral ellátva..

A ötödik oldalra egy virág került, aminek a szirmai között két golyót bújtathatunk át, ha sikerül a golyókat egymás mellé juttatnunk, a zsinór összehúzásával a virág becsukódik.

Az hatodik oldalon egy pókocska lakik, aki hálót húz a gombok köré. A precíz munkát igénylő feladat elsőre nem biztos, hogy sikerül, de annál ösztönzőbb a kihívás, újra és újra nekifutni a megmérettetésnek. 

A követkető oldalon egy pár cseresznye található, amit ide-oda át húzhatunk.

Az utolsó oldalon a felhők közé kerülünk, ahonnan hó esetleg eső is eshet. A képzeletünkre bízva, a gyöngyszemeket kedvünkre átmozgathatjuk.

A borítón Koala Kázmér kapaszkodik a kedvenc bambusz rudján, levelek virágok és pillangók társaságában. A borító belső oldalain vidám cápák úszkálnak.

32 000 Ft