Matatókönyv - Mézi

Kifejezetten karácsonyra hoztam nektek ezeket a tematikus, foglakoztató, matató könyveket.

Úgy próbáltam összeállítani, hogy ne legyenek kifejezetten fiús vagy lányos színek vagy minták, inkább csak a téma legyen hangsúlyos.

Az ünnepek lehetőséget adnak arra, hogy többet lehessünk szeretteink társaságában és tartalmas időt tölthessünk azokkal, akik a legfontosabbak számunkra. Egy ilyen könyv alkalmas arra, hogy együtt fedezzük fel és talán az ünnepi hangulatból is átcsempésszünk egy keveset a következő évre.

Remélem mindenki, aki még nem talált megfelelő ajándék ötletet, talál köztük kedvére valót.

A könyv méretei: 20x20 cm

 Az első oldalon egy memória tábla látható tele ablakokkal. Az ablakok alatt kis képek találhatók, különböző az ünnepre jellemző figurákkal. Hogy a memória része élvezetes maradjon, a képek helyének variálásával, a hátoldalukra tépőzár került. Nem lehet megtanulni, hogy melyik figura hol található, mert legközelebb már biztosan nem ott lesz...

A második oldalon a hóember zsonglőrködik a színes hógolyókkal. A színek könnyen beazonosíthatóak a patentek segítségével, amivel a hógolyók rögzítve lettek. A hóember is örül, ha sikerül megtalálni a hólabdák helyét.

A harmadik oldalon lehetőségünk van különböző ügyességi feladatot kipróbálni. Találkozhatunk cipzárral, ami színes gyöngysort rejt, fűzhető zsinórral, hogy a cipőfűzést gyakoroljuk, lesz gombolni valónk, öv csatt és karabiner is csábítja majd az apró ujjacskákat.

A következő oldalon egy karácsonyfát díszíthetünk föl, mindenféle formával. A különböző formák tépőzárral csatlakoznak a fához és mindegyiknek megvan a helye,

Az ötödik oldalon egy hangulatos kandalló előtt válogathatunk gombokat és lehetőségünk van eljuttatni a megfelelő színűeket a hozzájuk tartozó zoknikba. Egy kis akadálypálya nehezíti az utat, de az ügyes ujjacskákon azért nem foghat ki.

Az utolsó oldalon Rudolf a rénszarvas mosolyog ránk, amint sikerült kirakni a 4 darabból álló puzzle-t.

27 000 Ft