Számolós-matató táska - RENDELHETŐ!

Nincs raktáron Rendelhető!

Most jöjjön egy táska amelyikkel számolni tanulhat gyermekünk. Az előnye a táblával szemben, hogy egy könnyen hordozható formában teszi mindezt.
A számokkal többféle módon találkozhatnak : gyöngyök, ujjak, puzzle alkatrészek és nem utolsó sorban az óra által és mindez praktikusan egy helyen. A legegyszerűbben az ujjainkkal kezdünk el számolni, amit itt is könnyen megmutathatunk és ebben a gyöngyök is segítségünkre vannak. Az alkatrészek tépőzárral vannak ellátva és a kezek alatti zsebben tárolhatók. A gyakorlás lényege, hogy minél többféle módon történik, annál jobban rögzül. Ha a számolással megvagyunk, könnyen megy majd a csiga számozott elemeinek sorba rakása is. A másik érdekes eszköz a táskában az óra. Ez nem csak érdekes, de nagy mumus is ...
Három gyermeket neveltem fel én is és bizton állíthatom, hogy az órával szenvedtünk meg a legjobban :) Érdemes már korán elkezdeni barátkozni az órával, mikor még érdekesség, szívesen ismerkednek vele, nem pedig muszáj megtanulni. Az órán a mutatók állíthatók és a virág szirmok alatt a percek is megtalálhatóak. A táska merevített. A táska kiváló lehetőséget ad a számolás begyakorlására és a szabad idő kellemes eltöltésére is egyaránt. Ajándéknak is meleg szívvel ajánlom bármelyik nemnek.

A táska mérete kinyitva: 37X52 cm  +28db alkatrész A képen látható táskánál is, az ár tartalmaz egy név hímzést is :) A név megadását kérlek megrendelésnél jelezd!

Egyedi igény szerint, felár ellenében, több számot vagy műveleti jelet is készíthetek még hozzá. Ha bármilyen kérésed lenne, keress bátran belső üzenetben! 

20 900 Ft

Rendelhető!  Elkészítési idő 2-3 hét. Lépj velem kapcsolatba!